fbpx

Europa’s grootste caravanmakelaar

Caravanmakelaars gezocht

Heb jij affiniteit met de caravanmarkt en ben jij commercieel en dienstverlenend aangelegd?

 

Voor enkele regio’s in Nederland en België zijn wij nog op zoek naar franchisenemers die als caravanmakelaar in hun eigen regio aan de slag gaan.

 

Ben jij geïnteresseerd, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Caravan Depot Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst met Sure Finance BV voor het begeleiden van toekomstige franchisenemers met hun financiering vraagstukken. Als franchise financieringsexpert zijn zij in staat om U, met een relatief klein stuk eigen inbreng, toch de gelegenheid te geven om uw franchise op te starten. Zij zijn op de hoogte van alle ins- en outs van de financiële benodigdheden om een Caravan Depot franchise contract te kunnen financieren. U kunt geheel vrijblijvend contact met hen opnemen via de website www.surefinance.nl of rechtstreeks met Dhr. Gerard van Hooft tel 06-26999792

Hoofdkantoor:

Caravan Depot Nederland

Landauer 5

3897AB Zeewolde

085 065 7623
 

Email ons

office@caravandepot.nl

Volg ons

Caravandepot.nl is een franchise-organisatie en elke caravanmakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

Alle rechten voorbehouden - 2020 ©Caravan Depot NL

Powered by TDG Digital | 2020

© UW MAKELAAR VOOR CARAVANS B.V. h.o.d.n. Caravan Depot Nederland
CaravanDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.