Europa’s grootste caravanmakelaar

Wat kost het?

Geen verkoop, geen kosten

 

 

Wij werken op basis van geen verkoop, geen kosten.
Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, dan gaan wij voor je aan de slag. Wij plaatsen een advertentie van jouw caravan compleet met foto’s op onze website Caravandepot.nl en op meer dan tien relevante andere caravan gerelateerde websites en social media. Daarnaast kijken wij regelmatig in onze database naar zoekende caravankopers. Voor al deze werkzaamheden betaal je niets.

 

 

Wat zijn onze inkomsten?

 

Wanneer wij gezamenlijk met jou een marktconforme verkoopprijs van de caravan bepalen, nemen wij onze courtage hierin op. De verkoopprijs waarmee wij adverteren is dus de bruto verkoopprijs. Deze bruto verkoopprijs bestaat uit het netto bedrag dat jij voor de caravan wil ontvangen plus onze courtage die wij onderling schriftelijk zijn overeengekomen en bevestigd hebben.
Wanneer de verkoop is overeengekomen en de koopsom via de derdengeldenrekening onder notarieel toezicht is betaald, ontvang je het netto bedrag dat wij vooraf hebben afgesproken en ontvangen wij de courtage.

 

Wanneer wij je een bieding doorgeven van een geïnteresseerde koper is dit altijd de netto verkoopopbrengst. Met andere woorden het bedrag dat je ontvangt wanneer je akkoord gaat met het bieding. Het door jou geaccepteerde netto bedrag ontvang je zonder dat hierop nog verdere kosten in mindering worden gebracht. Op basis van onze ervaring en die van onze Europese partners gaan wij er normaliter vanuit dat jouw caravan binnen afzienbare periode is verkocht. Wanneer je met ons in zee gaat teken je een contract voor drie maanden, waarin wij voor je aan de slag gaan om jouw caravan voor een marktconforme prijs te verkopen. Mocht de caravan na die drie maanden niet zijn verkocht, dan kun je zonder enige (financiële) verplichting het contract opzeggen.

 

  Hoofdkantoor:

  Caravan Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  06 30 65 31 00 

   

  Email ons

  office@caravandepot.nl

  Volg ons

  Caravandepot.nl is een franchise-organisatie en elke caravanmakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2023 ©Caravan Depot NL

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAAR VOOR CARAVANS B.V. h.o.d.n. Caravan Depot Nederland
  CaravanDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.