Europa’s grootste caravanmakelaar

Caravan financieren

Overweeg je om een Caravan te kopen en denk je aan (deel)financiering?

Op onze website kun je een eerste inschatting maken van de maandelijkse kosten.

 
Hoe werkt dit? Wanneer je naar ons aanbod van caravans kijkt en op ‘bekijk caravan’ klikt, zie je aan de rechterkant een knop met ‘deze caravan financieren’. Klik hierop om naar de Finanplaza-calculator te gaan en een indicatie te krijgen van de maandelijkse kosten voor de financiering van die specifieke caravan. Als dit je bevalt, kun je telefonisch contact opnemen met onze partner Finanplaza op nummer 076 – 596 11 33. Zij voorzien je vrijblijvend van alle benodigde informatie en stellen een definitieve offerte op voor de financiering.

Finanplaza biedt speciaal voor de Caravanbranche het CaravanDreams concept aan. Dit concept houdt rekening met de fase van je leven en je gezinssamenstelling, waarin je andere criteria belangrijk kunt vinden bij de aanschaf van je Caravan. Bijvoorbeeld, als de kinderen niet meer meegaan en je met je partner op pad gaat. Het is belangrijk om voldoende financiële middelen te behouden voor de toekomstige vervanging van je Caravan.

Met het CaravanDreams concept wordt samen met Finanplaza besproken wat de verwachte gebruiksperiode is en hoeveel geld je aan het einde van deze periode beschikbaar wilt hebben voor een nieuwe Caravan. Het CaravanDreams concept kan de financiering voor je overnemen, tot een bedrag van €75.000,00 inclusief accessoires.
 

Wat maakt Finanplaza anders en hoe profiteer je van het CaravanDreams financieringsconcept?

 

Finanplaza BV is een intermediaire organisatie die gespecialiseerd is in het verstrekken van leningen voor recreatieve doeleinden, waaronder de Caravanbranche valt. Het verschil tussen Finanplaza en een traditionele bank wat betreft financiering voor een Caravan is dat Finanplaza ook rekening houdt met de waardevastheid van de Caravan op de lange(re) termijn, in plaats van alleen de investering voor de Caravan zelf.

Dit resulteert in maandelijkse bedragen die ruim 40% lager kunnen liggen dan bij een financiering via een traditionele bank, zonder dat je het risico loopt op toekomstig verlies van koopkracht of opgebouwd vermogen. Hierdoor kun je op het moment van vervanging van de Caravan voor een nieuwere Caravan of een ander type Caravan in principe dezelfde maandelijkse uitgave behouden. Daarnaast biedt Finanplaza lagere rentetarieven dan traditionele banken voor financiering.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar Finanplaza  Caravandreams.

Waar wij mee samenwerken