Europa’s grootste caravanmakelaar

Disclaimer

De inhoud van deze website, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, en teksten zijn beschermd door auteurs -en databankrechten. Deze rechten berusten bij Caravan Depot Nederland. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan te kopiëren of op te slaan voor commercieel gebruik zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Caravan Depot.

 

Ook is het niet toegestaan het beeldmerk van Caravan Depot zonder schriftelijke toestemming van Caravan Depot Nederland voor commerciële doeleinden te gebruiken.

 

Ondanks onze zorg voor een juiste weergave van de informatie op de site kan het gebeuren dat informatie die op de site wordt geplaatst toch onvolledig of onjuist is. De informatie op de site wordt telkens aangevuld en aangepast. Caravan Depot heeft te allen tijden het recht om wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder bekendmaking door te voeren.

 

Caravan Depot sluit alle aansprakelijkheid uit voor iedere directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, dat voortkomt uit of in enig opzicht verband houdt met de website caravandepot.nl. Zij is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van caravandepot.nl.

  Hoofdkantoor:

  Caravan Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  06 30 65 31 00 

   

  Email ons

  office@caravandepot.nl

  Volg ons

  Caravandepot.nl is een franchise-organisatie en elke caravanmakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2023 ©Caravan Depot NL

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAAR VOOR CARAVANS B.V. h.o.d.n. Caravan Depot Nederland
  CaravanDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.