fbpx
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht

Polar

590E

€ 7.500
Jaar: 2003
Regio: Hoensbroek
Referentienummer: 801525
Contactgegevens Caravanmakelaar
Jurgen Janssen

0653493101
jurgen@motorhomedepot.nl
BEKIJK ALLE VOORRAAD
 
 

Specificaties

  • Douche
  • Koelkast
  • Vriezer
  • Oven
  • Zonnepaneel
  • Toilet
  • Fietsenrek

Opmerkingen van de makelaar

REFERENTIE: 801525
Deze caravan staat ter bezichtiging in de regio Heerlen (L)

Van de eerste eigenaar aangeboden. Zeer ruime caravan voorzien van 2, lage instap, enkele lengte bedden van 1,98 x 0,8 meter. Deze degelijke caravan wordt gemaakt in Noorwegen en is bij uitstek geschikt voor wintersport vakanties. Door zijn zeer goede isolatie, vloerverwarming en Alde vloeistof combi verwarmingssysteem is het zowel in de zomer als in barre winters behagelijk warm. Met zijn ruime binnenafmeting van 5,91 meter en 14,05m2 heeft u u royaal de ruimte voor 4 personen. 

De gemonteerde zomerbanden zijn van 2018 en de aansluitstekker 13 pins. Aan de achterkant bevindt zich een fietsenrek voor 2 fietsen en op de dissel treft u ook nog een nieuw fietsenrek aan voor 2 fietsen. De zijkant van de camper wordt met een tochtflap dicht gemaakt. 

Op de plaats aangekomen zet u de caravan eenvoudig op zijn plek met de aanwezige mover met afstandsbediening. Verder heeft de caravan 2 hydraulische steunpoten en 4 handmatig uitdraaibare steunpoten voor een optimale stabiliteit. De 2 aanwezige zonnenpanelen zorgen dat de nieuwe lichtgewicht accu type Power Xtreme op volle sterkte blijft. Tevens worden 2 lichtgewicht gasflessen en een reservewiel meegeleverd. De meegeleverde losse luifel maakt uw caravan compleet. Optioneel is er een grote Isabella voortent ter overname aanwezig. 

De gezellige ruime zit is om te bouwen tot een bed van 1,3 x 2 meter. In de camper treft u een ruime badkamer met Thetford toilet, wasbak met warm en koud water aan met de mogelijkheid om te douchen. De royale keuken is voorzien van een 3 pits gasstel, gasoven, kraan en wasbak, afzuigkap en koelkast met vrievak. 

Alle opties:
Losse Eurotrail luifel
2 zonnepanelen
Ingebouwde radio en attenne
2 lichtgewicht gasflessen
Reserve wiel
Tochtflap
2x fietsenrek voor 4 fietsen
Alde vloeistof combi-boiler
Vloerverwarming en ringverwarming
Laatste Bovag onderhoudsbeurt 2019
Nieuwe banden 2018
Nieuwe accu Power Xtreme LiFeP04 2019
Schoon en vuilwater tank
230V snoer
Hordeur
Verduistering op alle ramen


Voor een uitgebreide fotoreportage of vragen kunt u mij mailen op jurgen@motorhomedepot.nl 

Wilt u meer informatie, foto's of de caravan bezichtigen?

U kunt contact opnemen met:
Jurgen Janssen uw caravanmakelaar.
Telefoon: 0653493101
Mail: jurgen@motorhomedepot.nl


Bij iedere caravan die door Caravan Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de caravan eigenaar wordt een uitgebreide CaravanCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd. Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.


Koper is te allen tijden gerechtigd voor eigen rekening een technische caravankeuring te (laten) verrichten voor zowel koper als verkoper bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de technische staat van de caravan.


Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.


Ik wil deze caravan vandaag kopen voor de vraagprijs

 

Inruilen

Als u een camper heeft die u wilt inruilen of verkopen zijn er verschillende manieren waarop wij u hierbij kunnen helpen.

Uw caravan verkopen?

 

1. Gratis waardebepaling

 
Onze experts geven u een accurate marktwaarde voor uw caravan.
 

2. Geen verkoop, geen kosten met gratis advertenties

 
Wij brengen uw caravan onder de aandacht bij een zo breed mogelijke publiek en promoten uw caravan op meer dan twintig websites online. Hierdoor krijgt u de best mogelijke prijs.
 

3. Volledig verkoopbeheer

 
Wij doen al het werk voor u van A tot Z. Van het aanbieden van de caravan voor een marktconforme prijs tot de verkoop van uw caravan - en alles op basis van geen verkoop, geen vergoeding.
 

4. Veilige transactie

 
Verkopen via de caravanmakelaar is de meest veilige manier om te verkopen. Niet alleen blijft uw caravan bij u in de buurt, maar wij handelen de financiële transactie af via een derdengelden rekening onder notarieel toezicht en zorgen ervoor dat u gegarandeerd het geld op uw bank krijgt.
 
Ontdek waarom duizenden caravanbezitters ervoor kiezen om bij ons te verkopen, Vul het taxatieformulier in of bel ons op 085 065 7622

Vrijblijvend

Gratis Waardebepaling

Waarom van Caravan Depot kopen?

Hoofdkantoor:

Caravan Depot Nederland
Randstad 20-25
1314BB Almere

085 065 7622

Email ons

office@caravandepot.nl

Volg ons

Caravandepot.nl is een franchise-organisatie en elke caravanmakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

Alle rechten voorbehouden - 2020 ©Caravan Depot NL

Powered by TDG Digital | 2020

© UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Caravan Depot Nederland
CaravanDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.