fbpx

Home-car

Racer 39 trophy in perfecte staat met mover en voortent

€ 7.250
Jaar: 2005
Regio: Oss/midden nederland
Referentienummer: 801520
Contactgegevens Caravanmakelaar
Inge van Bijleveld

0617582651
inge@caravandepot.nl
BEKIJK ALLE VOORRAAD
 
 

Specificaties

  • Koelkast
  • Vriezer
  • Toilet
  • Onderhoudshistorie
  • Verwarming
  • Fietsenrek
  • Omvormer

Opmerkingen van de makelaar

REFERENTIENUMMER 801520

De Home-Car is te bezichtigen in Oss.

In zeer nette staat verkerende Home-Car Racer 39 Trophy  / 2005 / voortent / luifel / mover

De Home-Car Racer 39 Trophy is door de huidige (2e) eigenaren altijd uitermate goed verzorgd en gepoetst en is binnen gestald geweest. Het hele interieur ademt netheid uit. Altijd dealer onderhouden geweest. Laatste onderhoud en keuring in 2019 waarbij nieuwe banden zijn geplaatst. Mover heeft een nieuwe accu.

Het vaste bed is voorzien van een lattenbodem en matrassen met binnen vering. De treinzit biedt plek aan 4 personen en kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een slaapplek voor 2 personen.

De voortent (Walker) is in nieuwstaat en heeft glasfiberstokken (licht gewicht!). De voortent is te verlengen met een luifel. Voor een korte stop (of voor het gemak) kun je gebruik maken van een doorschuifluifel.

Deze eerlijke, in zeer goede conditie verkerende Home-Car staat te trappelen om weer meegenomen te worden op een onvergetelijke vakantiereis. Wegens ouderdom van de huidige eigenaren kan hij helaas niet meer met henzelf mee. Met pijn in het hart nemen zij na 12 jaar trouwe dienst, afscheid van hun geliefde Home-Car en gunnen jou/jullie er nog jaren veel plezier mee. Zij laten hun complete inboedel in de caravan liggen. Dus mocht je een startende kampeerder zijn, dan wordt je al een heel eind op weg geholpen!

 

Afmetingen en gewichten

Leeg gewicht 830 kg / Maximaal toelaatbaar gewicht 1200 kg

Lengte 601 / Breedte 221 / Hoogte 260 

Afmeting 2 persoonbed: 143 x 205 / Omgebouwde zit tot bed: 135 x 195

 

Op verzoek kan ik u een uitgebreide fotoreportage toesturen.

Wilt u meer informatie, foto's of de caravan bezichtigen?

U kunt contact opnemen met:
Inge van Bijleveld uw caravanmakelaar.
Telefoon: 0617582651
Mail: inge@caravandepot.nl


Bij iedere caravan die door Caravan Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de caravan eigenaar wordt een uitgebreide CaravanCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd. Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.


Koper is te allen tijden gerechtigd voor eigen rekening een technische caravankeuring te (laten) verrichten voor zowel koper als verkoper bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de technische staat van de caravan.


Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.


Ik wil deze caravan vandaag kopen voor de vraagprijs

 

Inruilen

Als u een camper heeft die u wilt inruilen of verkopen zijn er verschillende manieren waarop wij u hierbij kunnen helpen.

Uw caravan verkopen?

 

1. Gratis waardebepaling

 
Onze experts geven u een accurate marktwaarde voor uw caravan.
 

2. Geen verkoop, geen kosten met gratis advertenties

 
Wij brengen uw caravan onder de aandacht bij een zo breed mogelijke publiek en promoten uw caravan op meer dan twintig websites online. Hierdoor krijgt u de best mogelijke prijs.
 

3. Volledig verkoopbeheer

 
Wij doen al het werk voor u van A tot Z. Van het aanbieden van de caravan voor een marktconforme prijs tot de verkoop van uw caravan - en alles op basis van geen verkoop, geen vergoeding.
 

4. Veilige transactie

 
Verkopen via de caravanmakelaar is de meest veilige manier om te verkopen. Niet alleen blijft uw caravan bij u in de buurt, maar wij handelen de financiële transactie af via een derdengelden rekening onder notarieel toezicht en zorgen ervoor dat u gegarandeerd het geld op uw bank krijgt.
 
Ontdek waarom duizenden caravanbezitters ervoor kiezen om bij ons te verkopen, Vul het taxatieformulier in of bel ons op 085 065 7622

Vrijblijvend

Gratis Waardebepaling

Waarom van Caravan Depot kopen?

Hoofdkantoor:

Caravan Depot Nederland
Randstad 20-25
1314BB Almere

085 065 7622

Email ons

office@caravandepot.nl

Volg ons

Caravandepot.nl is een franchise-organisatie en elke caravanmakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

Alle rechten voorbehouden - 2020 ©Caravan Depot NL

Powered by TDG Digital | 2020

© UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Caravan Depot Nederland
CaravanDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.